Kozijnen

Zijn de kozijnen van uw ramen of deuren aan vervanging toe? Inderhees levert en monteert zowel kunststof als aluminium kozijnen. Uiteraard is dit maatwerk, passend bij uw woning. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk en u kunt rekenen op weinig onderhoud.

Meer informatie

Screens

Een screen is een vlakhangend oftewel verticaal zonnescherm met tevens verticale geleidingsprofielen. Screens zijn windvast en houden warmte tegen, ook bij grote glaspartijen.

Meer informatie

Rolluiken

Uw woning beveiligen en isoleren? Warmte en kou komen een woning binnen via de ramen. Met rolluiken kunt u dit voorkomen. Met de juiste rolluiken houdt u uw woning in de winter behaaglijk warm en in de zomermaanden lekker koel én uw huis is beter beveiligd! Wij maken uw rolluiken op maat.

Meer informatie

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@inderhees.nl

 

Contact opnemen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.