woensdag 06 mei 2015

Nieuwe website live!

Met gepaste trots presenteren wij de geheel vernieuwde website van Verkoelendak Nederland en Green Power Isolatie & Zonnepanelen. Voor uw gemak één adres waar u alles vindt op het gebied van dakbedekking, (na-)isolatie en zonnepanelen. Met het totaalconcept van Verkoelendak Nederland en Green Power Isolatie & Zonnepanelen heeft u één aanspreekpunt terwijl wij van meerdere markten thuis zijn!

Overzichtelijke indeling

De nieuwe website is zo opgebouwd dat u vanaf de homepage eenvoudig door kunt klikken naar meer informatie over 'Daken & Gevels', 'Isolatie' of 'Zonnepanelen'. Waarbij wij er continu vanuit zijn gegaan dat wij u zo goed en breed mogelijk willen informeren. Over materialen, werkwijze en systemen. Natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord. Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons bellen of mailen of u maakt een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Responsive

Onze nieuwe website is meteen responsive. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het beeldscherm waarop u de website bekijkt. Of dat nu een smartphone, tablet of PC is. De website behoudt een logische en praktische indeling en is op alle devices goed leesbaar.
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.